De hipste waterflessen voor een betere toekomst

0
483

Tegenwoordig weet bijna iedereen wel dat we als mensen veel te veel plastic gebruiken. Dit is niet goed voor het milieu, aangezien het plastic afval negen van de tien keer uiteindelijk daar zal belanden. Zelfs als we hedendaags ons plastic recyclen wordt er nog steeds te veel plastic geproduceerd. Het is daarom noodzakelijk om op zoek te gaan naar verschillende oplossingen die dit probleem uiteindelijk kunnen stoppen. Er zijn daarvoor al veel bedrijven opgericht die zich erg veel bezig aan het houden zijn met duurzaamheid om zo beter voor onze planeet te kunnen zorgen. Echter, is het vervolgens wel belangrijk dat de grote menigte ook daadwerkelijk mee gaat werken aan de oplossing. Alleen samen kunnen we er namelijk voor zorgen om deze problemen op te lossen. Maar wat kan jij als individu dan doen?

 

Flaske

Een belangrijk onderdeel van het plastic afval zijn de plastic flessen. Het is niet voor niets dat er in ons land tegenwoordig op bijna elke plastic fles statiegeld betaald moet worden. Het doel hiervan is dat men deze flesjes uiteindelijk vaker in de afvalbak zal gaan gooien. Toch is dit niet helemaal de juiste oplossing waar wij en onze planeet echt iets aan hebben. Op deze manier worden de plastic flesjes namelijk alsnog geproduceerd en verkocht. Het is dan ook handiger om te kiezen voor een fles van bijvoorbeeld Flaske. Met deze flessen kan iedereen zelf hun water in de fles vullen, waardoor er dus minder plastic flesjes nodig zullen zijn. Door niet steeds kleine plastic flesjes water te kopen, maar te kiezen voor een waterfles van Flaske, zal je dus echt een bijdrage kunnen leveren aan de oplossing van het probleem. 

 

Gepersonaliseerd 

Het is echter wel belangrijk dat deze flessen bij iedereen zullen aanspreken. Wanneer je wil dat niemand nog gebruik zal gaan maken van de plastic waterflesjes, is het dus ook de bedoeling dat iedereen een van deze flessen zou willen hebben. Daarom zijn er veel verschillende modellen ontworpen. Zo zijn er ontzettend veel patronen, kleuren en designs die op de flessen te vinden zijn. Hierdoor zal de kans dus erg groot zijn dat er een variant tussen zit die jou aan zal spreken. Om het nog leuker te maken is een gepersonaliseerde waterflesook een optie. Dit betekent dat je bijvoorbeeld jouw naam op de fles kan laten graferen. Zo zal iedereen weten dat het om jouw fles gaat. Het is dus ook erg leuk om deze fles aan iemand cadeau te doen.