Op een Camping Toscane is het genieten wat de klok slaat!

0
330

Toscane is één van de mooiste streken van Italië. Je vindt er alles, van schitterende natuur en mooie stranden tot cultuur en heerlijk eten. Je weet niet wat je ziet als je voor het eerst in Toscane komt. Het is daarom niet zo vreemd dat mensen die eenmaal Toscane hebben ontdekt er steeds weer naar terugkeren. Een Camping Toscane biedt je de vrijheid om te doen en te laten wat je wilt. Wil je de hele vakantie doorbrengen aan het zwembad? Dat kan. Wil je in de omgeving van Camping Toscane stadjes ontdekken en de mooiste wandelingen maken? Dat kan ook. Je kunt je op Camping Toscane echt een hele zomer lang vermaken!

Camping Toscane is luxer dan vroeger

Veel mensen zijn vroeger, nog met hun ouders, voor het eerst naar Italië op vakantie geweest. En dat was niet altijd een succes. De campingplaatsen waren klein, de sanitaire voorzieningen niet om over naar huis te schrijven en je zat altijd mijlenver van de bewoonde wereld. Dat is inmiddels wel veranderd. Op een Camping Toscane, maar ook op alle campings Gardameer, zijn de voorzieningen helemaal van deze tijd. Je kunt nu echt genieten van het kamperen an sich. Een bezoekje aan het toiletgebouw is nu gewoon leuk! Al blijft het natuurlijk wel een beetje behelpen, met al die andere mensen om je heen.

Wil je je eigen sanitair?

Ook dat kan tegenwoordig op Camping Toscane. Je huurt dan fijn een stacaravan of een appartement op Camping Toscane en je hebt alle voordelen van kamperen én alle voordelen van het huren van een huisje. Je hoeft dan ook niet je hele hebben en houden mee te slepen, alles wat je nodig hebt, beddengoed, keukenartikelen, noem maar op, zijn gewoon aanwezig in de accommodatie. Je kunt bij aankomst direct je koffers uitpakken, je omkleden en het zwembad in duiken. Of de camping verder ontdekken, net wat jij wilt.

Neem deel aan de activiteiten die worden georganiseerd

Veel mensen bezigen het motto: als de kinderen het leuk hebben, dan kan de vakantie niet meer stuk. Maar denk je dan ook wel aan jezelf? Op iedere Camping Toscane worden activiteiten georganiseerd voor alle leeftijden. Je kinderen worden uitgedaagd door het animatieteam om te zwemmen en te voetballen of te tafeltennissen en jij, jij doet gewoon een leuke wijnproeverij. Of je gaat mee met de georganiseerde stedentrip die vertrekt vanaf Camping Toscane. Gun het jezelf, er is zoveel moois te zien, dat wil je niet missen!