Voor blogliefhebbers!

Personeelsfeestje? 5 toffe ideeën

op

|

Eens in de zoveel tijd is het belangrijk om een personeelsfeestje of uitje te hebben. Waarom? Het team kan een bedrijf maken of breken. Dat klinkt heel zwart wit maar er zit wel een grote kern van waarheid in. In realiteit ligt het misschien wat gecompliceerder, maar desalniettemin is het team heel erg belangrijk dus is het ook belangrijk wat er binnen dat team gebeurd. Het gebeurt vaak dat een team een beetje in een sleur komt. Iedereen ziet elkaar op werk maar daarnaast niet zoveel, dus is het tijd om daar eens verandering in te brengen en eens wat leuks te doen met elkaar!

Spelletjes avond

Voor de spelletjes fanaten een fantastische optie. Je hebt zoveel verschillende keuzes wat betreft spelletjes, maak daar gebruik van en doe van alles wat! Je kan bordspellen doen, maar ook kennis spellen of strategische spellen. Zo leert iedereen elkaar kennen op verschillende manieren. Stratego werkt anders dan cards against humanity. Daarnaast heb je ook spellen waarvan de functie is dat iedereen elkaar beter leert kennen, kaartspellen die speciaal voor deze gelegenheden gemaakt zijn.

Proeverij

Alcohol is vaak welkom op een personeelsfeestje. De scherpe randjes komen er vanaf en het is vooral leuk om tijdens het drinken ook nog wat op te steken. En waar kan dat nou beter dan bij een proeverij! Afgaande op de wensen van het personeel kan er van alles gekozen worden, van whisky naar wijn en bier.

Bootje huren Amsterdam

Met z’n allen op het water? Dat klinkt goed, toch! En dat kan in Amsterdam, op een ruimte boot waar iedereen lekker wat kan drinken en eten, waar gepraat kan worden maar waar je ook met z’n allen kan dansen op de muziek en dat in de grachten van salonboot huren Amsterdam. Dus je bent niet alleen op een unieke locatie maar je beleeft het ook op een hele unieke manier wat juist een toffe ervaring voor de groep is.

Workshop

Voor teambuilding kan een workshop heel leuk zijn, zeker als het onderwerp te maken heeft met het werk wat er gedaan wordt.  Ook voor een workshop geldt: er is van alles te doen. Het is alleen wel handig als je niet daarna nog naar een andere locatie moet omdat daardoor de sfeer onderbroken wordt. Maar los daarvan is een workshop een ideale manier om wat te leren, plezier te hebben en op een andere manier samen te werken waardoor iedereen een beetje uit de sleur van het dagelijkse werk komt!

Dit delen?

Recente Blogs

Hoe vergelijk je dienstverleners met elkaar?

Ben je op zoek naar vakmensen om een klus uit te laten voeren of wil je gebruik maken van een fotograaf, advocaat of mediator?...

De Kracht van Sapkuren Detox: Een Frisse Start voor je Lichaam

In onze moderne wereld worden we dagelijks blootgesteld aan tal van toxines, van vervuilde lucht tot bewerkte voedingsmiddelen. Het is dan ook geen wonder...

Alles wat je moet weten over jouw transitievergoeding

Een onverwachte verandering in je werkstatus kan soms een zware klap zijn. Maar wist je dat je in sommige gevallen recht hebt op een...

Anderen lazen ook