Voor blogliefhebbers!

Personeelsfeestje? 5 toffe ideeën

op

|

Eens in de zoveel tijd is het belangrijk om een personeelsfeestje of uitje te hebben. Waarom? Het team kan een bedrijf maken of breken. Dat klinkt heel zwart wit maar er zit wel een grote kern van waarheid in. In realiteit ligt het misschien wat gecompliceerder, maar desalniettemin is het team heel erg belangrijk dus is het ook belangrijk wat er binnen dat team gebeurd. Het gebeurt vaak dat een team een beetje in een sleur komt. Iedereen ziet elkaar op werk maar daarnaast niet zoveel, dus is het tijd om daar eens verandering in te brengen en eens wat leuks te doen met elkaar!

Spelletjes avond

Voor de spelletjes fanaten een fantastische optie. Je hebt zoveel verschillende keuzes wat betreft spelletjes, maak daar gebruik van en doe van alles wat! Je kan bordspellen doen, maar ook kennis spellen of strategische spellen. Zo leert iedereen elkaar kennen op verschillende manieren. Stratego werkt anders dan cards against humanity. Daarnaast heb je ook spellen waarvan de functie is dat iedereen elkaar beter leert kennen, kaartspellen die speciaal voor deze gelegenheden gemaakt zijn.

Proeverij

Alcohol is vaak welkom op een personeelsfeestje. De scherpe randjes komen er vanaf en het is vooral leuk om tijdens het drinken ook nog wat op te steken. En waar kan dat nou beter dan bij een proeverij! Afgaande op de wensen van het personeel kan er van alles gekozen worden, van whisky naar wijn en bier.

Bootje huren Amsterdam

Met z’n allen op het water? Dat klinkt goed, toch! En dat kan in Amsterdam, op een ruimte boot waar iedereen lekker wat kan drinken en eten, waar gepraat kan worden maar waar je ook met z’n allen kan dansen op de muziek en dat in de grachten van salonboot huren Amsterdam. Dus je bent niet alleen op een unieke locatie maar je beleeft het ook op een hele unieke manier wat juist een toffe ervaring voor de groep is.

Workshop

Voor teambuilding kan een workshop heel leuk zijn, zeker als het onderwerp te maken heeft met het werk wat er gedaan wordt.  Ook voor een workshop geldt: er is van alles te doen. Het is alleen wel handig als je niet daarna nog naar een andere locatie moet omdat daardoor de sfeer onderbroken wordt. Maar los daarvan is een workshop een ideale manier om wat te leren, plezier te hebben en op een andere manier samen te werken waardoor iedereen een beetje uit de sleur van het dagelijkse werk komt!

Dit delen?

Recente Blogs

Prik voor de reis

Voor veel mensen is Turkije een paradijs op aarde. Het is er heerlijk zonnig, ze hebben lekker eten en vooral veel all-inclusive hotels. Hier...

Padel racket kopen: hier moet je op letten

Speel je al wat langer padel en heb je tot nu toe altijd een racket gehuurd? Dan is het misschien de hoogste tijd om...

Bescherm uw electronica tegen schade met Geckocovers

Geckocovers is een bedrijf dat zich specialiseert in het maken van hoogwaardige hoezen voor verschillende apparaten, waaronder laptops tablets, e-readers en smartphones. Het bedrijf werd...

Anderen lazen ook