Voor blogliefhebbers!

Weg met z’n twee

op

|

Als partners is het belangrijk dat je zo nu en dan extra tijd voor elkaar maakt. Natuurlijk spreek je elkaar iedere dag en zeker wanneer je samenwoont zijn er veel momentjes gedurende de dag waarop jullie eventjes oog hebben voor elkaar. Maar soms is het belangrijk om tijd te maken waarin er meer in het moment ontspannen kan worden, wanneer waarin er meer tijd is en waarin jullie helemaal in elkaar op kunnen gaan.

Weg uit huis

Zo kan je ervoor kiezen om lekker met zijn tweeën op vakantie te gaan. Door een paar dagen uit je eigen huis te zijn, raak je niet afgeleid door het werk of het huishouden wat gedaan moet worden. Dat zorgt ervoor dat jullie meer tijd hebben voor elkaar en ook creëert dit meer rust in je eigen hoofd. Denk bijvoorbeeld aan een romantisch huisje met jacuzzi.

Weg uit eigen land

Maar misschien is het voor jullie niet genoeg om alleen op een andere plek te verblijven dan jullie eigen huis, misschien willen jullie wel helemaal weg uit Nederland. Een vakantie in het buitenland is een enorme luxe en kan jullie horizon verbreden. Samen maken jullie nieuwe avonturen mee en zien jullie een ander deel van de wereld. Daarnaast is het plannen van zo'n tripje ook al enorm leuk. Hier kunnen jullie samen de tijd aan besteden en zien wat jullie wensen zijn. Wellicht vinden jullie het leuk om te kamperen en kiezen jullie voor een camping Toscane aan zee.

Weg van iedereen

Dus waar gaat jullie reis naartoe? Zeker als jullie voor het eerst op vakantie gaan samen, kan het best spannend zijn. Je bent immers weg van iedereen, van het huis en van het werk. Dat lijkt ideaal maar het kan ook voor spanningen zorgen, er zijn immers ook geen afleidingen. Bespreek dit van tevoren met je partner als je je hier zorgen over maakt. Op die manier kunnen jullie elkaar geruststellen en samen daarna uitkijken naar jullie reisje.

Tijd en rust voor elkaar

Door goed met je partner te communiceren over de reis en je er vooral veel op te verheugen, zal de boel ook veel meer ontspannen aanvoelen. Daarnaast is de voorbereiding onderdeel van het plezier en kunnen jullie zodra de bestemming gekozen is, kijken naar eventuele activiteiten die jullie graag zouden willen doen. Maar vergeet niet dat je de boel niet hoeft vol te plannen, het belangrijkste is dat jullie tijd en rust voor elkaar hebben.

Dit delen?

Recente Blogs

Waarom investeren in duurzame energie?

Heb je je ooit afgevraagd waarom er zoveel buzz is rond duurzame energie? Nou, het komt niet uit de lucht vallen. Duurzame energiebronnen zijn...

Hoe vergelijk je dienstverleners met elkaar?

Ben je op zoek naar vakmensen om een klus uit te laten voeren of wil je gebruik maken van een fotograaf, advocaat of mediator?...

De Kracht van Sapkuren Detox: Een Frisse Start voor je Lichaam

In onze moderne wereld worden we dagelijks blootgesteld aan tal van toxines, van vervuilde lucht tot bewerkte voedingsmiddelen. Het is dan ook geen wonder...

Anderen lazen ook