Voor blogliefhebbers!

Top 3 landen voor een haartransplantatie

op

|

Droom je van een haartransplantatie, maar is je budget beperkt? Je hoeft geen kwaliteit in te leveren voor een lagere prijs als je er voor kiest een haartransplantatie in het buitenland uit te voeren. 
Medisch toerisme is een groeiende sector. Steeds meer organisaties bieden in plaats van een vlucht met een hotel een vlucht met ziekenhuis aan. Vaak gaat het om ingrepen die in het eigen land of erg duur zijn, of alternatieve behandelingen die niet worden aangeboden in eigen land. Bij uitstek is het de plastische chirurgie die dergelijke tripjes aanbieden.

Haartransplantatie in het buitenland komt steeds vaker voor. Dit zijn de drie beste landen om naar toe te gaan.

1. Turkije

Turkije lijkt de beste plek te zijn voor een haartransplantatie. Per jaar komen er zo'n 800.000 toeristen voor een medische behandeling, waarvan 100.000 mensen voor een haartransplantatie Turkije. Turkije biedt lage kosten, een hoog lsagingspercentage, een snelle behandelingsregeling en vaak all-inclusive arrangementen waarbij de kliniek, transfer, accommodatie, nazorg en zelfs taalasistentie inbegrepen zijn. Op deze manier weet Turkije zich te onderscheiden op de internationale markt voor haartransplantaties. Het is een efficient systeem, en patiënten kunnen zelfs terecht voor spoed- of lastminute behandelingen.D e gemiddelde prijs voor een haartransplantatie in Turkije is zo'n 1400 euro.

2. Zuid Korea

In een internationale enquete beschouwden ongeveer 50.000 patiënten Korea als het beste land voor een cosmetische ingreep, inclusief haartransplantatie. De hoofstad van Korea, Seoul, is de wereldhoofdstad als het aankomt op plastische operaties. De prijzen zijn betaalbaar, maar wel duurder dan Turkije. Wel is er vaak sprake van een taalbarrière: in Korea wordt nauwelijks Engels gesproken. Dat maakt taalondersteuning een vereiste. Pakketprijzen zijn helaas zelden een optie, en daardoor kunnen de prijzen wat hoger uitvallen dan initieel ingeschat.

3. Thailand

Ook Thailand is een populaire bestemming voor cosmetische ingrepen. Veel mensen beschouwen Thailand als beste land voor een haartransplantatie in het buitenland. Thailand ontvangt veel toeristen uit Canada, de Verenigde Staten en Australië. Het voordeel van een tripje naar Thailand is dat de behandeling gecombineerd kan worden met rust. Thailand is niet alleen een topbestemming voor haartransplantaties, maar ook een wereldberoemd resort om tot rust te komen. Voor Europezen is de vlucht vaak te duur. In Thailand ondergaan ook veel lokale burgers een haartransplantatie en daardoor hebben artsen vaak ruime ervaring. 

Niet gek dat veel Europezen kiezen voor een haartransplantatie Turkije. Het land biedt uitstekende voorzieningen en heeft het voordeel dat je binnen no-time weer terug bent in eigen land.

Dit delen?

Recente Blogs

Goedkope zakelijke energie: 3 handige tips

Nederlanders zijn een ondernemend volk. Er zijn anno 2021 meer dan 2 miljoen bedrijven ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Een groot deel daarvan...

Een lening afsluiten voor zonnepanelen

Er zijn steeds meer mensen die erover zitten na te denken om thuis zonnepanelen op het dak te gaan plaatsen. Op zich is dit...

Kies een geschikte uitvaartverzekering voor jou

Ooit zal voor ons allemaal de dag komen dat we de ogen sluiten en deze niet meer open zullen doen. Hoewel iedereen hoopt dat...

Anderen lazen ook