Verwen jezelf met een mooi cadeau

0
443

We werken, we staan op en gaan weer naar bed, zonder dat we er echt bij stil kunnen staan vliegt de tijd langs ons heen. De wereld heeft een hoge snelheid en dat kan het lastig maken om een moment te nemen waarin je echt kan ontspannen of jezelf kan verwennen. Maar dat is wel heel belangrijk, het is de beste manier om om te gaan met druk van buitenaf en om niet het gevoel te krijgen dat je geleefd wordt in plaats van andersom. Wanneer er een verjaardag van vrienden aankomt, denk je na over een cadeau wat je hun zult geven, of als je weet dat er iemand wel wat leuks verdient, haal je dat met liefde. Maar het is ook hartstikke fijn om dit soort dingen jezelf te gunnen. We zijn niet gewend cadeaus te kopen voor onszelf met de intentie om onszelf te verwennen, we doen het eerder uit gewenning en staan er niet echt bij stil, zoals dat shirtje wat je in de etalage ziet waarvan je denkt: oh die neem ik even mee. Hier zijn een paar cadeaus waarmee je jezelf echt in de watten kunt leggen

Een melano ring

Vaak zie je dat men een ring toch eerder geneigd is te geven aan een ander in plaats van aan zichzelf. Toch is het een van de meest perfecte cadeaus om aan jezelf te geven. Dat komt vooral omdat een ring waarde uitstraalt, en dat vooral emotionele waarde. Een ring draag je onbedoeld toch vaak omdat het waarde voor je heeft. Dat kan ook zijn dat een ring elke outfit in de kast afmaakt, of omdat het je doet denken aan de ring van iemand anders. In ieder geval is het een stuk waardevoller dan een willekeurig kledingstuk. En er is natuurlijk maar één iemand die heeft beste weet wat je mooi vindt, en dat ben jijzelf! Dus waarom geen ring aan jezelf cadeau geven om jezelf iets moois te geven. Het grootste voordeel van melano is dat melano sieraden online bestellen mogelijk is. Dus als je liever geen Melano ring hebt, dan kun je ook allerlei andere soorten sieraden vinden. Want diezelfde waarde kun je ook hechten aan een ketting, of een mooie armband.

Aandenken

En niets is mooier dan jezelf iets geven wat je bij je kan dragen en waarvan je altijd weet: dit heb ik aan mezelf gegeven. Het is echt een mooie reminder dat je er zelf ook toedoet en dat je het waard bent om af en toe wat moois voor te komen.