De beste draagbare power stations op de markt

0
128

Powerbanks: onmisbaar in deze tijd

Powerbanks of draagbare power station zijn een essentieel accessoire geworden voor mensen die de hele dag op hun apparaten vertrouwen. Een powerbank is een draagbare oplader waarmee u uw apparaat onderweg kunt opladen, zonder dat u een stopcontact nodig hebt. Super handig, als u een lange trip heeft waar u continue onderweg bent en er geen oplaadpunt te bekennen is. Een populair merk power banks is Xtorm, dat een reeks modellen met verschillende capaciteiten, oplaadsnelheden en functies aanbiedt.

Enkele van de populairste Xtorm power banks:

Xtorm Power Bank Limitless 10.000

De Xtorm Power Bank Limitless 10.000 is een compacte en lichtgewicht powerbank met een capaciteit van 10.000mAh. Hij heeft twee USB-A poorten die elk tot 2,4A stroom kunnen leveren, zodat u twee apparaten tegelijk kunt opladen. De powerbank heeft ook een USB-C poort die tot 3A stroom kan leveren, wat ideaal is voor het opladen van moderne smartphones en tablets. De Power Bank Limitless 10.000 heeft ook een snellaadingang, wat betekent dat hij snel kan worden opgeladen met behulp van een compatibele lader.

Xtorm Power Bank Fuel Series 20.000

De Xtorm Power Bank Fuel Series 20.000 is een powerbank met een hoge capaciteit die meerdere apparaten tegelijk kan opladen. Hij heeft twee USB-A poorten en een USB-C poort die elk tot 3A stroom kunnen leveren. De Power Bank Fuel Series 20.000 heeft ook een ingebouwde draadloze oplader, waarmee u uw smartphone kunt opladen door deze simpelweg bovenop de powerbank te leggen. De powerbank heeft ook een digitaal display dat de resterende batterijduur weergeeft, zodat je altijd weet wanneer het tijd is om op te laden.

Xtorm Power Bank Xtreme 10.000

De Xtorm Power Bank Xtreme 10.000 is een robuuste en duurzame powerbank die is ontworpen voor gebruik buitenshuis. Hij heeft een capaciteit van 10.000mAh en heeft een rubberen buitenkant die bestand is tegen vallen, stoten en andere schokken. De Power Bank Xtreme 10.000 heeft twee USB-A poorten die elk tot 2,4A stroom kunnen leveren, evenals een USB-C poort die tot 3A stroom kan leveren. De powerbank heeft ook een IP66-classificatie, wat betekent dat hij stof- en waterbestendig is.

Over het algemeen staan Xtorm power banks bekend om hun kwaliteit, duurzaamheid en prestaties. Of u nu een powerbank met een hoge capaciteit nodig hebt om meerdere apparaten op te laden of een robuuste powerbank voor gebruik buitenshuis, Xtorm heeft een model dat aan uw behoeften voldoet. De powerbanks van Xtorm komen met een powerbank oplader. Bekijk alle Xtorm modellen door op één van de links te klikken!