Eterna overhemden: voor altijd

0
725

Als je nog opzoek bent naar een mooi, kwalitatief goed overhemd dan zijn Eterna overhemden misschien wel iets voor jou. Nu het weer warmer wordt, merk ik dat ik weer opzoek ga naar nieuwe overhemden. Het liefst met korte mouwen of gemaakt van luchtige stof. Bij toeval stuitte ik op het merk Eterna. Ik had er nog nooit van gehoord, maar de naam riep bij mij meteen de associatie met tijd op. IK moest gelijk denken aan dat beroemde nummer van The Bangels: Eternal Flame en inderdaad, de naam heet raakvlakken met dat nummer. Want Eterna betekent ‘voor altijd’. Dat is wel een interessante naam voor een overhemden merk. Ik dacht eerst dat het met het bedrijf zelf te maken moest hebben. Dat bestaat namelijk al heel lang namelijk sinds 1863. Toen startten ze met het maken van slecht een onderdeel van het overhemd: de stijve kraag. Sinds 1930 leggen ze zich toe op het gehele overhemd. Inmiddels zijn Eterna overhemden wereldwijd te krijgen in maar liefst 33 landen. Dit lukt ze door goed in te spelen op nieuwe ontwikkelingen en niets af te doen aan de kwaliteit.

Eterna overhemden: kwaliteit

Dat brengt me gelijk bij de tweede mogelijke betekenis van Eterna, voor altijd. Zeggen ze daarmee dat hun overhemden lang, misschien wel voor altijd, meegaan? Ja, Eterna overhemden staan inderdaad voor kwaliteit en een lange levensduur. Ze zijn gemaakt van eerste klas katoen en na meerdere wasbeurten ziet het overhemd er nog altijd prima uit. Overigens, ook niet onbelangrijk, dat katoen wordt duurzaam geteeld dus zonder chemische middelen. Eterna vindt het ook belangrijk dart de aarde voor altijd meegaat. Het merk staat ook voor een overhemd voor elke gelegenheid. Je kunt ze dragen op een spijkerbroek, op een pantalon of als onderdeel van je smoking. De keuze is enorm en jij bepaalt waar je voor gaat. Met Eterna overhemden die je altijd een goede keuze waar je veel plezier van hebt.

Bestel online

Goed, de winkels gaan weer open maar Eterna overhemden koop je toch het makkelijkst online. Je hebt daar een grote keuze en je kan precies uitzoeken welk overhemd het beste bij je past. Thuis kun je hem op je gemak passen met de kleding waarop je hem wil dragen. Zo weet je zeker dat je geen miskoop doet. Want een overhemd van goede kwaliteit is toch ook een kleine investering. Dus ga voor Eterna overhemden, dan heb je echt waar voor je geld.