Welk type cadeaus voor kinderen is vandaag de dag populair?

0
582

Heb je binnenkort een babyshower en ben je daarvoor nog op zoek naar een leuk kraamcadeau? Of zoek je nog een leuk aardigheidje voor een kindje dat reeds 3 of 4 jaar oud wordt? In dit blog zetten we de leukste ideeën voor een kindercadeautje op een rij, zodat je zonder moeite het origineelste cadeau vindt.

Cadeaus voor kinderen van 3-4 jaar

Zoek je een cadeautje voor een kind dat 3 of 4 jaar oud wordt? Dan is een tas natuurlijk een leuk idee, zeker als het kind binnenkort naar school gaat. Het ligt er wel aan of het kind van rugzakjes houdt. Als het een kind is dat liever een tasje in de hand vasthoudt dan kun je het beste een kleine shopper kopen, maar als het een echt rugzak kind is dan heb je meer keuze. Rugzakjes voor kinderen zijn er in vele vormen, kleuren en maten, en soms kun je er zelfs de naam van het kind op laten borduren of drukken.

Andere leuke cadeaus voor kinderen van deze leeftijd zijn kleurpotloden, klei, verf en andere dingen waar ze mee kunnen knutselen. Er zijn immers maar weinig kinderen die daar niet van houden. Is het een meisje dat erg houdt van tutten? Zoek dan een leuk haarbandje of strikje uit voor in haar haren. Betreft het een stoere jongen (of meisje) die van actie houdt? Plastic dieren, autootjes en houten speelgoed zijn ook altijd goed, zeker in felle kleuren.

Het leukste cadeau voor een baby

Is het kindje waar je een cadeautje voor zoekt nog heel erg klein? Dan kun je natuurlijk niet aankomen met een van bovenstaande cadeaus. Het zal dan immers nog minstens twee jaar moeten wachten voor het in gebruik kan worden genomen. Voor baby’s koop je daarom beter iets waar ze direct iets mee kunnen. Kleertjes zijn natuurlijk altijd goed, maar als je iets wilt waar ze langer mee kunnen doen dan kies je beter voor speentjes, een rammelaar, zachte dekentjes of een omslagdoek. Ook deze dingen zijn soms te personaliseren. Laat er bijvoorbeeld de naam of geboortedatum van het kindje op drukken, altijd leuk!

Het gaat om het gebaar

Bij alle cadeaus voor kinderen en baby’s gaat het om het gebaar. Dat is precies waarom mensen het zo leuk vinden om gepersonaliseerde cadeaus te geven. Dit laat namelijk zien dat je echt moeite hebt gedaan om een leuk cadeau samen te stellen of te laten maken. Als het mogelijk is, kies dan dus voor een cadeau met personalisatie, want dit stelt vrijwel iedereen op prijs.