Voor blogliefhebbers!

Zijn condooms een goede optie?

op

|

Een condoom is iets wat al erg lang bestaat. De een is er echt een voorstander van en de ander gebruikt het liever niet. Er zijn verschillende redenen waarom er voor- en tegenstanders zijn. Het is zeker niet gek om een condoom te gebruiken. Er zijn verschillende redenen waarom er aangeraden wordt om een condoom te gebruiken en geen ander voorbehoedsmiddel. 

Extra opties bij condooms

Het voordeel bij condooms is het feit dat je er extra opties bij krijgt. Naast het feit dat een condoom in elke maand verkrijgbaar is, kunnen condooms ook ribbels hebben of andere vormen hebben. Dit kan ervoor zorgen dat er meer genoten kan worden. Er zijn ook condooms met smaak. Er zijn zoveel verschillende condooms met smaak dat je elke smaak wel zal kunnen vinden. Zo zijn er condooms met smaak van aardbei of chocolade. Je kunt het zo gek niet bedenken. 

Condooms kunnen daarnaast makkelijker gebruikt worden. Dit komt door het feit dat er verschillende condooms te koop zijn waar al glijmiddel op zit. Je hoeft er dus geen glijmiddel bij te halen. Zo kun je makkelijker bezig gaan zonder je druk te hoeven maken over het glijmiddel. Die is er namelijk al bij inbegrepen.

Geen hormoonverandering 

Verder is er bij condooms ook niets met je hormoonhuishouden van doen. Wanneer de vrouw de pil slikt of aan de prikpil is, kan het hormoonhuishouden van een vrouw veranderen. Dit kan leiden tot het feit dat iemand depressief kan worden of minder zin in seks krijgt. Het valt dan ook zeker niet altijd aan te raden om te beginnen met de pil. Wanneer je dit een betere optie lijkt, zal je het uiteraard uit kunnen proberen. Het werkt helaas niet voor iedereen fijn en daarom kunnen condooms een zeer goede optie zijn. 

Condooms doen niets met je hormoonhuishouden en dit kan een erg groot voordeel zijn. Vaak is dit een groot voordeel voor de vrouw. De vrouw kan gewoon zichzelf blijven zonder zich ergens zorgen over hoeven te maken. Op die manier zal de vrouw zich minder druk over bepaalde dingen hoeven maken. Het condoom beschermt tegen zwangerschap, zonder dat er dagelijks gedacht moet worden aan de anticonceptie van de vrouw. Je krijgt als vrouw op deze manier geen andere hormonen binnen dan die je lichaam zelf aanmaakt om gezond te zijn en te blijven. Dit kan de reden zijn om toch gewoon condooms te gebruiken. 

 

Dit delen?

Recente Blogs

Het kiezen van de juiste condooms hoeft niet moeilijk te zijn

Er zijn allerlei verschillende condooms en het kan moeilijk zijn om te bepalen welke het beste bij je past. Sommige mensen geven bijvoorbeeld de...

Welke bookmakers zijn er in Nederland?

Op het moment dat je op voetbal wilt wedden, moet dit natuurlijk wel via een partij die dit aan biedt. Deze partijen worden ook...

Deze crypto munt is alleen voor koele kikkers!

Het is voor investeerders misschien wel de meest frustrerende investering in de cryptomarkt. Waar diverse altcoins enorme koersstijgingen kennen, blijft XRP achter op de...

Anderen lazen ook